Amsterdamse Compagnie, Amsterdam

Over Amsterdamse Compagnie

De Amsterdamse Compagnie biedt bedrijfs-, kantoor- en atelierruimte aan ondernemers. Daarbij kunnen ondernemers kiezen voor normale meerjarige contracten, maar ook voor een flexibel contract. Het betreft de bedrijfsverzamelpanden Y10, Hendrick de Keijser, West5, PanamaPaar en de bedrijfsunits aan de Rigakade. De panden staan op aantrekkelijke locaties in Amsterdam, zij bieden een inspirerende en creatieve werkomgeving en dragen bij aan verlevendiging van de buurten.

Over de rol van Stone22

Stone22 werkt samen met aandeelhouders Gemeente Amsterdam en Woningcorporatie Stadgenoot, maar voert het volledige beheer over de verschillende bedrijfsverzamelpanden, zowel het commercieel-, administratief- en het technisch beheer. 

Door het beheer op ons te nemen, ontlasten we Stadgenoot en is hands-on en toegankelijk vastgoedbeheer mogelijk. We hebben persoonlijk contact met de huurders en zijn op de hoogte van alle huurderswensen. 

We werken nauw samen met de directie en aandeelhouders van Amsterdamse Compagnie om het concept waar nodig te herpositioneren, om de duurzaamheid van de gebouwen te waarborgen en om de kwaliteit en het servicelevel van de verblijfs- en werkomgevingen te blijven verbeteren.

Opdrachtgever

Amsterdamse Compagnie NV

Programma

Ca. 20.000m2 VVO kantoor-, bedrijfsruimte,

6 bedrijfsverzamelgebouwen, 3 bedrijfsunits

Activiteiten

Asset Management