Paul Nijhout

Partner

+31 6 – 106 26 232
pn@stone22.com
linkedin-icon

Het realiseren van inspirerende werk- of leefomgevingen: dáár krijg ik energie van. In mijn optiek betekent dat het creëren van harmonie tussen esthetiek, functionaliteit en budgettaire kaders. Een dergelijk resultaat bereik je het beste vanuit teamwerk, waarbij je elkaar uitdaagt om zo samen tot een beter resultaat te komen.

Deze ervaring heb ik sinds het begin van mijn werkzame leven mogen opdoen in zowel de bouw als de projectontwikkeling. Onder andere van scholen, hotels, laboratoria, kantoren, retail en woningbouw. Het plezier dat ik hieruit put, komt door de complexiteit en het bijzondere programma van een groot aantal projecten.

Na mijn studie Civiele Techniek aan de TU Delft en MBA aan de Erasmus Universiteit/Rochester University, werkte ik ruim 10 jaar in de bouw om vervolgens over te stappen naar projectontwikkeling. In diverse directiefuncties droeg ik inhoudelijk en bestuurlijk bij aan het ontwikkelen en realiseren van aansprekende projecten. Deze ervaring in zowel bouw- als projectontwikkeling, stelt mij in staat om de creativiteit tijdens de planvorming te verbinden met de haalbaarheid van de realisatie van projecten.

Meer weten over Stone22?