Mark Achterberg

Partner

+31 6 – 110 469 43
ma@stone22.com
linkedin-icon

Graag leg ik me toe op ontwikkelen, (her-)structureren, optimaliseren en managen van vastgoed in uiteenlopende branches; van leisure en retail tot kantoor-/bedrijfsruimte en woningen.

Mijn drijfveer: de ambities van de opdrachtgever waarmaken op basis van een stevig fundament en concept, waarbij uitgangspunt is: een tevreden eigenaar én een tevreden gebruiker van de ontwikkelde en beheerde gebouwen en haar omgevingen. Ik ben in mijn element, zowel als interim-manager als adviseur bij organisaties waar ik door een transparante en leuke samenwerking daadwerkelijk het verschil kan maken.


Na mijn Hogeschoolstudierichting Vastgoed en post-HBO-studie Vastgoedmanagement, heb ik mijn ervaring onder meer opgedaan als manager van een landelijk makelaarskantoor, manager Oost-Nederland bij een ontwikkelaar/belegger van multi-tenant Business Centers, als directeur van een projectontwikkelingsbedrijf en manager Real Estate van een internationale ontwikkelaar/belegger. Daarna heb ik namens banken en investeerders, bij zowel publieke als private partijen, met mijn collega’s van STONE22 vele mooie en leuke uiteenlopende opdrachten mogen uitvoeren.

Meer weten over Stone22?