Geert Haksteen

Partner

+31 6 – 534 01 699
gh@stone22.com
linkedin-icon

Dagelijks ervaar ik hoe belangrijk de gebouwde omgeving is voor het welbevinden van mensen. Een inspirerende mooie werkomgeving en werkplek maken een groot verschil. Door dat verschil te maken, lever je een grote maatschappelijke meerwaarde, maar draag je ook sterk bij aan duurzaam rendement voor de investeerders in gebouwen.

Hoe mooi is het als je oude gebouwen nieuwe functies kunt geven en ze zo kunt bewaren voor de stad. Wij helpen beleggers en eigenaar/gebruikers om verstandig met hun gebouwen om te gaan en wij weten vooral meerwaarde te creëren als er sprake is van een community, een formule waarin ieder zich vindt en waarin de verschillende bedrijven elkaar kunnen helpen.

Mijn interesse voor gebouwen ontstond al op jonge leeftijd en het was voor mij dan ook logisch om na mijn VWO-opleiding te kiezen voor Bouwkunde TU Delft. Vervolgens deed ik een kopstudie bedrijfskunde (Erasmus universiteit Rotterdam) en werkte ik in diverse managementfuncties (property management, asset management) en development. 

Meer weten over Stone22?