Over Stone22.

Stone22 ontwikkelt, realiseert en managet duurzame, creatieve en doordachte vastgoedoplossingen, met de nadruk op ‘oplossingen’. Het resultaat: een inspirerende en efficiënte werk- en leefomgeving met een tijdloos karakter.

Thematische vastgoedoplossingen.

We richten ons op een integrale en op-maat-gemaakte benadering van vastgoedvraagstukken. Van conceptontwikkeling tot en met exploitatie. Van real estate- en parkmanagement tot property- en assetmanagement. Stone22 is gespecialiseerd in binnenstedelijke, thematische (themavoorbeelden: energie, science, zorg), multifunctionele projecten, met een focus op multi-tenant huurders of vastgoed.

Ervaring en kennis.

Stone22 bestaat uit onafhankelijke managers met jarenlange ervaring in en kennis over real estate-, property-, asset-, en parkmanagement en in vastgoedbeheer. We bedenken en voeren passende en tijdloze totaaloplossingen uit en hebben snel inzicht in de voorgeschotelde situatie en in wat er gebeuren moet. We gaan direct aan de slag, slaan bruggen en verbinden omgevingen, gebouwen én mensen met elkaar.

Direct contact.

Stone22 is een compacte organisatie, waardoor we de lijnen zo kort mogelijk kunnen en willen houden. We schakelen daarom snel, handelen direct en leveren uitstekende service. We dragen persoonlijk contact hoog in het vaandel, Stone22 is altijd op de hoogte van de wensen en belangen van de opdrachtgevers, huurders en betrokkenen.

Transparante aanpak.

Stone22 kan als samenwerkingspartner fungeren, maar ook het hele project uit handen nemen. Waar de opdrachtgever ook voor kiest, we hebben altijd een transparante manier van werken. We werken efficiënt, flexibel en gericht op het ontwikkelen van maatschappelijke oplossingen met een duurzame meerwaarde voor de opdrachtgever.

Het team achter Stone22

Mark Achterberg

Partner
+31 6 – 110 469 43
ma@stone22.com
linkedin-icon

Graag leg ik me toe op ontwikkelen, (her-)structureren, optimaliseren en managen van vastgoed in uiteenlopende branches; van leisure en retail tot kantoor-/bedrijfsruimte en woningen.

Geert Haksteen

Partner
+31 6 – 534 01 699
gh@stone22.com
linkedin-icon

Dagelijks ervaar ik hoe belangrijk de gebouwde omgeving is voor het welbevinden van mensen. Een inspirerende mooie werkomgeving en werkplek maken een groot verschil.

Paul Nijhout

Partner
+31 6 – 106 26 232
pn@stone22.com
linkedin-icon

Het realiseren van inspirerende werk- of leefomgevingen: dáár krijg ik energie van. In mijn optiek betekent dat het creëren van harmonie tussen esthetiek, functionaliteit en budgettaire kaders.

Gabriëlle J.M. van Galen

Commercieel vastgoedmanager
+31 6 52 86 86 15
gvg@stone22.com
linkedin-icon

Samen met mijn collega’s werk ik met plezier voor een aantal opdrachtgevers van Stone22. Ik houd mij met name bezig met de commerciële activiteiten voor onze portefeuille in Amsterdam en kom graag langs bij onze relaties die zich in uiteenlopende branches begeven. Dat maakt het voor mij uitdagend en ik zoek telkens naar de beste maatwerkoplossing voor zowel verhuurder als huurder!

Ingrid E. Rocha Lopes

Officemanager
+31 10 – 22 51 511
office@stone22.com
linkedin-icon

Ik ben de spin in het web. Als officemanager maak ik deel uit van Team Stone22 en doe dat met zeer veel plezier. Belt u ons kantoor, dan krijgt u mij waarschijnlijk aan de lijn. Ik probeer zo snel mogelijk in te spelen op uw vraag, zaken op te lossen en waar nodig verwijs ik u door naar een van mijn collega’s. Hoe dan ook, ik probeer u altijd van dienst te zijn.